A gumiszálas tömítések fajtái

25 november 2021
 november 25, 2021
gumiszálas tömítés

Gumiszálas tömítések nagy választékban, megbízható minőségben, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal a tökéletes tömítőanyagért Ön is! 

A tömítéstechnika igen összetett tudomány. A tömítések kicsi, első ránézésre jelentéktelennek tűnő alkatrészek, azonban nagyon sok múlik rajtuk. Ha nem a megfelelő tömítést választjuk, akkor sajnos előfordulhat, hogy ereszteni fog és ez súlyos hibákhoz vezethet. Azért, hogy ezt elkerüljük, minden esetben érdemes körültekintőnek lenni, de akár szakértők tanácsát is kikérhetjük. Az alábbiakban a gumiszálas tömítések fajtáit mutatjuk be részletesebben. 

gumiszálas tömítéseket minőség szerint három kategóriába sorolhatjuk: gyengébb, jó és kiváló. Sokan azt hinnék, hogy a gyengébb minőséget nem érdemes választani, azonban ez tévedés: hidegvíz és maximum 100°C-os olajok esetén tökéletesen megállják a helyüket és az áruk is nagyon kedvező. Ide tartozik a Temafast Economy és a Calvo ICP 9200.

A jó minőségű gumiszálas tömítések már hideg- és melegvíz, gázok és olajok esetén is használhatóak, maximum 150°C hőmérsékletig. Közepes árkategóriát képviselnek. A jó minőségű gumiszálas tömítések a következők: Chetramid 15F3, Kautasit Af-400, Temasil, Teadit Na1005, Calvo Icp 9400, Tesnit Ba-50, Thoenes Ba110 és Tesnit Ba-C saválló tömítés. 

Bizonyos esetekben még magasabb minőségű gumiszálas tömítésre van szükség. Az utolsó kategória képviselői univerzális anyagokhoz ajánlottak az ipar bármely területére, 200°C-ig, természetesen valamivel drágábbak is. Ide tartoznak: Reinz Afm 34, Afm34 Metall, Klinger Sil C4400, Klinger Sil C4409, Tesnit Ba-U,   Teadit Na 1002, Klinger Sil C4430, Tesnit Ba-Gl, Teadit Na 1100, Novatec Premium, Reinz Afm30 és Reinz Afm37. 

Fontos, hogyha gumiszálas tömítésre van szüksége, de bizonytalan a választást illetően, akkor bátran lépjen kapcsolatba velünk, cégünk munkatársai szívesen segítenek mindenben! Forduljon hozzájuk akár még ma, a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket. 

Comments are closed.