Hengerfej tömítés szakszerűen

21 szeptember 2020
 szeptember 21, 2020
Category: Blog

HengerfejtömítésÖnnek ritka, vagy régebbi típusú gépjárműve van? Szeretné hengerfej, motor és egyéb tömítéseit rendben tudni, de a gyártó már nem forgalmaz ehhez megfelelő készletet? Mi megoldást nyújtunk problémáira! A megadott paraméterek alapján bármilyen jellegű tömítést el tudunk készíteni gépjárművéhez, legyen az bármilyen típusú!

A hengerfej tömítések szerepe nagyon fontos az autó működését illetően. Amennyiben nem megfelelő tömítettséggel vannak ellátva a gépjármű hengerfejei, a motor által leadott energia változó tendenciát fog mutatni – ez a gyakorlatban kellemetlen meglepetéseket okozhat, arról már nem is beszélve, hogy így az elégetett benzin egy része is kárba vész, a felszabaduló gázokról a motortérben már nem is beszélve.

Autója tömítéseit érdemes adott időközönként leellenőrizni, hogy a nem megfelelő tömítések miatt kialakult problémákat még idejében meg tudja előzni.

Legyártott termékeinket mind anyagfelhasználásban, mind méretben is teljesen az Ön igényeihez szabjuk! Legyen szó bármilyen jellegű tömítésről, ránk számíthat!

Comments are closed.