HENGERFEJ TÖMÍTÉSEK

HENGERFEJ TÖMÍTÉSEK

Mintadarab, vagy rajz alapján bármilyen gépjárműhöz tudunk hengerfej tömítést készíteni.  A személy és teherautók tömítései mellett motorok , motorcsónakok folyami személy és árú szállító hajók, traktorok, munkagépek tömítéseit is rövid határidővel legyártjuk. A CNC gépünknek köszönhetően szerszám gyártás nélkül 1-2 napon belül el tudjuk készíteni a tömítést.
A tömítés anyaga gyári hengerfejtömítés anyag.
Táblában is forgalmazzuk. 1000x500mm –es táblaméretben 1mm;1,2mm;1,6mm;1,8mm;2mm; és 2,5mm-es méretekben.

A hengerfej javítás a motor megbontásával jár, aminek során olyan elemeket is megkell bontani, ahol a bontás miatt szintén tömítést kell cserélni.
Pl: szelepdekni ( parafa vagy olajálló gumi), szívó torok-kipufogó tömítések ( azbesztmentes- fémmel burkolt) esetleg vízszivattyú tömítés.
Ezek a tömítések miatt nem biztos hogy megéri megvenni a gyári tömítés készletet, amiben még számtalan olyan tömítés van, ami valószínűleg soha nem lesz felhasználva.

Veterán autókhoz nem csak hengerfej tömítést gyártunk, hanem filcből tengely és csapágyház tömítéseket is,a lámpák és a karosszéria közé puha zárt cellás időjárás álló szivacsból vízszigetelő tömítést is.