Megbízható tömítésgyártót keres? Válasszon bennünket!

26 augusztus 2020
 augusztus 26, 2020
Category: Blog

A tömítések számos berendezés működésében töltenek be alapvető szerepet, így gyakorlatilag nélkülözhetetlenek. A feladatuk, hogy két, egymással közvetlen kapcsolatban álló tér között megakadályozzák az anyagok áramlását. A legfontosabb a megfelelő tömítés kiválasztása. Régen, amikor még engedélyezett volt az  azbesztes tömítések forgalmazása nagyon egyszerű volt a kiválasztás. Szinte csak egyféle tömítést

mindenki úgy hívta, hogy klingerit tömítés, azon belül is volt az olajálló, és az általános minőség. mindkettő megfelelő volt 400C°nál magasabb hőmérsékletre is és szinte mindenféle közegre használható volt.

Nem tévedhettünk nagyot, bármelyik mellett döntöttünk is. A jelenlegi azbesztmentes anyagokból nagyon nehéz a választás. Igaz, hogy legalább 100 féle anyagból választhatunk, de egyik sem tudja azt, mint az azbesztes anyagok. Éppen ezért nagyon fontos az anyagok helyes megválasztása. A legfontosabb, hogy egy megbízható tömítésgyártót találjunk, aminek termékei minden körülmények között megállják a helyüket.

A tömítések kiválasztásánál 3 fő szempontot kell figyelembe venni . Nyomás/hőmérséklet és a közeg. Ezek ismeretében tudjuk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb tömítést a legjobb ár érték aránnyal. A különféle feladatokat a tömítések különböző tulajdonságokkal képesek ellátni, és ezekkel egy tömítésgyártónak tisztában kell lennie. Fontos a kiváló minőségű alapanyag is, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy milyen technológiával történik a tömítésgyártás, hiszen ez is nagyban meghatározza az elkészült tömítések minőségét és esztétikumát. Nálunk a raktárkészleten levő több mint száz féle anyag, a 36 éves tömítés gyártással kapcsolatos tapasztalat garancia arra, hogy a legmegfelelőbb tömítést kapja, és a 3db cnc gépünknek köszönhetően mindezt a legrövidebb határidőn belül.

Vállalkozásunk olyan tömítésgyártó hírében áll, ahová érdemes fordulni, ha valaki gyorsan és jó minőséget szeretne beszerezni.

Amennyiben olyan tömítésgyártót keres, amelyik nem csak felelősségteljesen látja el a feladatait, de a termékeire sem lehet panasz, válasszon bennünket! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, illetve ha rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.