Öntapadós gumiszalag: a legjobb választás nyílászárók szigeteléséhez

12 június 2020

Comments:

Off
 június 12, 2020
 Off
Category: Blog

Napjainkban a szakemberek nem győzik eléggé hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, bizony, kötelességünk vigyázunk a Földre. Ennek fontos része többek között az ingatlanok szigetelése. Szerencsére egyre többen fektetnek be a falak hőszigetelésébe, azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy a régi nyílászárókat is cserélni kellene, vagy legalább felújítani. Annak, aki a felújítást választja, mindenképpen szüksége lesz öntapadós gumiszalagra, ami nagymértékben képes enyhíteni az elöregedett ajtók, ablakok rossz szigetelésének káros hatásait.

Az öntapadós gumiszalag nagyon egyszerűen felhelyezhető a nyílászárókra: mindössze el kell távolítani a régi darabjait, megtisztítani a helyét, és már fel is tehető! Ott, ahol új öntapadós gumiszalaggal szerelik fel az ajtókat és ablakokat, télen kevesebb fűtésre van szükség, és nyáron sem szükséges olyan gyakran bekapcsolni a légkondicionálót, ventilátort. Ezzel jelentősen csökkenthetőek a kiadások, ráadásul környezetvédelmi szempontból is jó döntés. Az öntapadós gumiszalagok nem csak hőszigetelési szempontból előnyösek, nagy szerepet játszanak a zajvédelemben is, míg a régi szigetelőszalagok már nem tudták ezt a feladatukat sem megfelelően ellátni.

Öntapadós gumiszalagjainkat ajánljuk nyílászárók felújításával foglalkozó cégek, szakemberek figyelmébe is. Ezekre a termékekre folyamatosan szükség van a szolgáltatáshoz, méghozzá nagy mennyiségben. Cégünknél azonban kedvező áron szerezhetőek be és folyamatosan elérhetőek. Megállják a helyüket ablakokhoz és ajtókhoz használva is, elsősorban a műanyag termékeknél előnyösek. Az általunk forgalmazott öntapadós gumiszalagok strapabíróak, hosszú éveken keresztül megőrzik eredeti állapotukat, nem sérülékenyek.

Amennyiben kérdése lenne az öntapadós gumiszalagokkal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk hívását, cégünk szakértő munkatársai szívesen nyújtanak részletesebb tájékoztatást!

Comments are closed.