SZIVATTYÚ TÖMÍTÉSEK

SZIVATTYÚ TÖMÍTÉSEK

Különböző szivattyúkhoz (GRUNDFOS, WILO, EMU, Zenit, Calpeda, RITZ) gyártunk hézagoló tömítéseket 0,2mm-től 2mm vastagságig.

Szivattyú tömítésekkel a szivattyún megbízható működéséért

Szivattyú tömítések nagy választékban, megfizethető áron, 0,2 mm-től 2 mm vastagságig, megbízható cégtől – forduljon hozzánk Ön is az alkatrészekért! 

Egy bonyolult berendezés működésében sokszor a legkisebb alkatrészek is igen fontos szerepet játszanak, sőt, gyakori, hogy a legegyszerűbb elemek nélkül teljesen működésképtelen a gép. Ez így van a szivattyú tömítések kapcsán is: a szivattyúk nélkülük biztosan nem tudják ellátni a feladatukat, ezért fontos, hogy megbízható cégtől vásároljuk meg őket. 

A szivattyú tömítések között is különösen fontos szerep jut a hézagoló tömítéseknek, melyek gyártásával cégünk is foglalkozik. A szivattyú tömítések a berendezés szivárgását akadályozzák meg. Az ideális típus kiválasztásához fontos tudni, hogy pontosan milyen folyadék szivattyúzásáról van szó: egyes típusok ellenállnak a magas hőmérsékletnek, míg vannak olyanok, amelyek a kőolajnak, a vízgőznek, oldószereknek, sóoldatoknak, kenőanyagoknak vagy akár hűtőközegnek is ellenállnak. 

A szivattyú tömítések kapcsán a legfontosabb a megbízhatóság: ha a tömítőelemek megsérülnek, akkor az egész berendezés használhatatlan lesz, ami súlyos veszteséget okozhat. Cégünk régóta foglalkozik tömítéstechnikával, a szivattyú tömítések terén pedig a GRUNDFOS, WILO, EMU, Zenit, Calpeda és RITZ márkák berendezéseihez tudjuk biztosítani az alkatrészeket. Kedvező feltételekkel vállaljuk a hézagoló tömítések gyártását 0,2 mm-től 2 mm vastagságig. Rövid határidőkkel és megfizethető, korrekt áron dolgozunk, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. 

Szivattyú tömítésekkel kapcsolatban keresgél? Megbízható forrásból szeretné beszerezni az alkatrészeket? Nálunk a legjobb helyen jár, hiszen kiváló ár-érték arányú termékekkel állunk rendelkezésére! Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, forduljon bizalommal hozzánk a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, mi mindenben segítünk! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseire, és tájékoztatják a megrendelés részleteiről.