Tömítési hibák és azok megelőzésének fontossága

8 december 2020
 december 8, 2020
Tömítés gyártó cég

Az egyes tömítések megfelelő karbantartás és használat mellett rendkívül időtállóak. Azonban a rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a rendszeres ellenőrzésről, vagy még használat előtt nem vizsgáljuk meg a tömítést, ami akár gyárilag hibás alkatrész is lehet.

tömítés fontos része a különféle gépeknek, berendezéseknek, éppen ezért egy apró meghibásodás is komoly problémákhoz és akár a rendszer leállásához vezethet. Így érdemes még időben megelőzni a problémákat és időt szánni a tömítések alapos vizsgálatára, karbantartására. A tömítőajkak meghibásodásának egyik gyakori oka, hogy beszakadnak, de a hő okozta sérülések sem ritkák. A tömítés szerelésekor, ha túl sok tömítő-paszta kerül a tömítő-ajakra, akkor száradás során olyannyira keménnyé válik, hogy az tönkre teheti a tömítést.

Tömítés gyártó cégünk azon dolgozik, hogy a legjobb minőségű tömítőket nyújtsa Önnek, hogy még véletlenül se forduljon elő gyártási hiba a rendszerben! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Comments are closed.