VEGYSZERÁLLÓ GUMI TÖMÍTÉSEK

VEGYSZERÁLLÓ GUMI TÖMÍTÉSEK
Egyedi megrendelés alapján!

 

Gumi tömítések egyedi megrendelés alapján!

tothtomites.hu1.18.08Gumi tömítésből többfélét különböztetünk meg, aszerint, hogy milyen közegben kell működniük. A vegyszerálló gumi tömítések közé sorolhatjuk azokat a tömítéseket, amiket speciális környezetben alkalmaznak. Az ilyen kellékek megtalálhatóak a vegyipar területén alkalmazott gépekben, berendezésekben vagy szerszámokban.

A vegyszerálló gumi tömítés magas színvonalát az adja, ha a legmegbízhatóbb anyagokból, modern gyártási technológiával készül el. Anyaga ellenáll a maró, savas hatású kémiai anyagoknak, így biztonságosan használható hasonló közegben. Nem megy tönkre rendszeres használat során sem, és ellenáll a külső hatásoknak is.

Cégünk egyedi megrendelés alapján tervez és gyárt megbízható és bizonyítottan színvonalas, vegyszerálló gumi tömítéseket. A kért mennyiségben, a megadott igények és paraméterek alapján legyártjuk a kellékeket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen vegyszerálló gumi tömítéseket megadott elérhetőségeink valamelyikén! Kérjen árajánlatot gumi tömítés gyártására rövid határidővel, kedvező áron!