Tömítések gyártása.

Az egyedi tömítések gyártásánál több szempont is előkerül. Egy tömítés számos tulajdonságban különbözhet a másik tömítéstől, az egyedi a standard változattól. Az egyedi tömítések gyártásához a tömítés méretét, alakját, valamint az alapanyagát is meg kell határozni. Többek között ezek a tulajdonságok is befolyásolják a tömítés teljesítményét, azt, hogy milyen környezetben tudnak vele dolgozni. Elsősorban meg kell akadályoznia a szivárgásokat, az anyagáramlást, de a külső hatásoktól is védenek és a gépek működésének megbízhatóságában is szerepük van.

Cégünk évek óta foglalkozik tömítés gyártással, professzionális környezetben, a legszigorúbb szakmai követelmények figyelembevételével. Ez idő alatt kitapasztalhattuk, hogy az eredményes munkában kulcsfontosságú szerepet tölt be a körültekintő anyagválasztás is. A megrendelt termékek tervezése és gyártása magas színvonalon történik.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A gyártást kedvező feltételekkel, rövid határidővel vállaljuk. Hosszú távon számíthat ránk, folyamatosan megtalálnak minket korábbi és új megrendelőink is.