GORE-TEX® DE SZALAG TERMÉKISMERTETŐ

A GORE-TEx® DE tömítés tiszta, a GORE által szabadalmaztatott eljárással 100%-ban expan­dált PTFE-ből áll és méteráruként orsókon kerül szállításra.
A peremeken történő szerelés megkönnyítése végett a tömítés egyik oldala ragasztóval van ellátva és védőpapírral felszerelve.
Az anyag sűrűsége a teljes keresztmetszetet átölelően egyenletes, ugyanakkor a tömítőzsinór magassága viszonylag nagy. A helyes méretű tömítés kiválasztása számos alkalmazás esetén – nagy felületi egyenetlenségeknél is – biztos letömítést eredményez.

Műszaki adatok

Anyag:
Teljesen tiszta, nyújtott szálszerkezetű PTFE; az anyag azbeszt- és egyéb tüdőre káros anyagoktól mentes.

Hőállóság:
-240 °C-tól +270 °C-ig, rövid ideig +315 °c (33 K-től 543 K-ig, rövid ideig 588 K)

Vegyszerállóság:
Ellenáll minden vegyi anyaggal szemben 0-14 pH-ig, kivéve az olvasztott vagy oldott alkálifémek, valamint elemi fluor magasabb hőmérsékleteknél és nyomásnál.

Fiziológiai feddhetetlenség:
260 °c hőmérsékletű tartós alkalmazás esetén a BG 21.sz. szerint fiziológiailag feddhetetlen, az FDA előírásainak megfelel.

Nyomásállóság:
Üzemi körülményektől és beépítési viszonyoktól függően 150 bar-ig nyomásálló.

Öregedés:
A GORE-TEx® DE tömítések a megengedett felhasználási területen belül nem öregszenek és korlátlan ideig raktározhatók.

 

A raktárkészlet korlátozott, így a GORE-TEX® DE szalagok a készlet erejéig elérhetőek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.