Az egyedi tömítések gyártását válassza, ha a standard nem megfelelő!

Az egyedi tömítések gyártásához az elérhető, korszerű technológiákkal rendelkezünk. A megrendelt termékek tervezése és gyártása magas színvonalon történik.

A műszaki tömítések az ipar világában fontos szerepet töltenek be. Egy tömítésnek több funkciónak is eleget kell tennie. Elsősorban meg kell akadályoznia a szivárgásokat, az anyagáramlást, de a külső hatásoktól is védenek és a gépek működésének megbízhatóságában is szerepük van. A standard tömítések mellett szükség van egyedi gyártású tömítésekre is, hiszen sokféle műszaki igénynek kell eleget tenniük az egyes alkatrészeknek.

Az egyedi tömítések gyártására általában akkor van igény, ha egy tömítésből csak limitált darabszámra van szükség, egy gépbe alkalmi jelleggel kell beépíteni vagy valóban egyedi tulajdonságokkal kell rendelkeznie az alkatrésznek, amik a standard tömítéseknél nem elérhetőek.

Az egyedi tömítések gyártásánál több szempont is előkerül. Egy tömítés számos tulajdonságban különbözhet a másik tömítéstől, az egyedi a standard változattól. Az egyedi tömítések gyártásához a tömítés méretét, alakját, valamint az alapanyagát is meg kell határozni. Többek között ezek a tulajdonságok is befolyásolják a tömítés teljesítményét, azt, hogy milyen környezetben tudnak vele dolgozni. A korszerű technológiákkal történő gyártás határidőre, a megrendelt darabszámban képes magas minőségben alkatrészeket produkálni. A technológia gazdaságos, precízen elkészített, határidőre legyártott alkatrészeket biztosít minden ügyfélnek, aki tömítést rendel tőlünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ipari tömítések területén kiemelkedő minőségű termékek gyártását és forgalmazását tudjuk nyújtani a vásárlóknak és ügyfeleknek. A tömítés milyensége egy fontos szempont a gépek, eszközök élettartamának és működtetésének megtartásában. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné kihasználni a több évtizednyi tapasztalatunkat az egyedi tömítés gyártásban! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeken igényelje személyre szabott árajánlatunkat az egyedi tömítések gyártásának megrendeléséhez!