Grafit-tömítő zsinór

Az UNITHERM 3000 egy univerzális és nagyon gazdaságos, grafitból készült fonott tömítés. Az erőművekben, a kémiaiparban és a petrolkémiában alkalmazott magas hőmérsékleten működő SZIVATTYÚK és SZELEPEK tömítésére szolgál.

Az UNITHERM 3000-t speciálisan szervizekhez és karbantartók számára fejlesztették ki. A tömítés tiszta, hajlékony grafitlemezekből áll, amelyek keresztirányban vannak egymásra helyezve és korróziógátlószerrel van impregnáltak.

 

A fonott tömítések előnyei és az előre megformázott hajlékony, expandált, tiszta grafitból készült tömítőgyűrűk jól bevált sűrűsége egyaránt tapasztalható.

  • univerzálisan alkalmazható általános tömítés, gőz, forró víz, termoolajok, zsírok, olajok, szénhidrogének, oldószerek, savak (kivéve salétromsav), lúgok stb. esetén
  • könnyen vágható és problémamentesen montírozható
  • a fonott szerkezet lehetővé teszi a nagyobb tömítő szelence ingadozásainak kiegyenlítődését

 

 

 

 

 

 

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.