Egyedi tömítések gyártása!

Az egyedi tömítések gyártásához az elérhető, korszerű technológiákkal rendelkezünk. A megrendelt termékek tervezése és gyártása magas színvonalon történik.

Egy tömítésnek több funkciónak is eleget kell tennie. Elsősorban meg kell akadályoznia a szivárgásokat, az anyagáramlást, de a külső hatásoktól is védenek és a gépek működésének megbízhatóságában is szerepük van. A standard tömítések mellett szükség van egyedi gyártású tömítésekre is, hiszen sokféle műszaki igénynek kell eleget tenniük az egyes alkatrészeknek.

Az egyedi tömítések gyártásánál több szempont is előkerül. Egy tömítés számos tulajdonságban különbözhet a másik tömítéstől, az egyedi a standard változattól. Az egyedi tömítések gyártásához a tömítés méretét, alakját, valamint az alapanyagát is meg kell határozni. Többek között ezek a tulajdonságok is befolyásolják a tömítés teljesítményét, azt, hogy milyen környezetben tudnak vele dolgozni.

Büszkék vagyunk arra, hogy az ipari tömítések területén kiemelkedő minőségű termékek gyártását és forgalmazását tudjuk nyújtani a vásárlóknak és ügyfeleknek. A tömítés milyensége egy fontos szempont a gépek, eszközök élettartamának és működtetésének megtartásában. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné kihasználni a több évtizednyi tapasztalatunkat az egyedi tömítés gyártásban! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.